Translate

söndag 10 mars 2013

Kvällsbilder XXXV

Vi håller oss kvar i tågmiljön.Den här gången hade jag +Mikael Kvist med mig på rangerbanan. Det är alltid lättare att vara två i mörkret. Alla förhoppningar om en kommande vår,grusades rejält i går kväll.Kylan var grym. Vi fick ett litet besök av en stycket fjunig väktare,som undrade vad vi gjorde, -tar bilder ser du väl.Sedan kom den så dräpande kommentaren -det är fotoförbud här. Tillåt mig att småle.Så jag och Mikael sa -shas lilla väktare,flyg i väg och han flög i väg.De ska hållas kort,dessa små lakejer i sina små bilar och sina stukade egon. Trots kylan och väktaren så var det en fin kväll,himmelen med sin djupt blå nyans mot det varma ljuset från belysningen.

Vagnarna står i ändlösa rader och väntar på att få sin destination. Graffitin lyser upp de smutsgrå vagnarna,undrar var de målades innan jag fångade dem på min sensor ?2 kommentarer:

 1. Trevlig blogg, har försökt lägga den som en synlig länk på min sida men det har helt enkelt inte fungerat. Kan väl för lite om detta helt enkelt.
  mvh
  Morgan Larm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Morgan,brukar kolla in din blogg.

   mvh//Johan

   Radera