Translate

söndag 25 december 2011

Freddie Wadling

För några veckor sedan angrep Pernilla Wahlgren Freddie i sin blogg.För det första måste ju Pernilla veta djupt inom sig att hon inte på några vis når upp till Freddies höjder.Det hela kändes desperat och krystat när hon klankade ner på personliga saker,som att han ser hemsk ut och att han röker.Freddie har ju levat på knivsudden hela livet,så jag tror han högaktningsfullt skiter i om han kommer med på en bild rökandes.

Jag tror hon får ha lite mer innanför västen än låten "Picadilly Circus" en kokbok och ett giftemål som vandrat i pressen,innan hon går till angrepp mot en musikikon som Freddie Wadling.Nej Pernilla det var ett riktigt lågvattenmärke,men jag antar att du var desperat,eftersom kokböckerna kanske förblir osålda.


2 kommentarer:

 1. Jag har sett Freddie Vadling live några gånger. Han har till och med rökt på scenen, men det gör mig ingenting. Vad han gör är givetvis hans ensak. Hans duett med Sophie Zelmanie är underbart bra. http://www.youtube.com/watch?v=ZtQRa_0k-vQ

  Pernilla Wahlgren känns som en förvuxen Amy Diamond. Jag avskyr människor som är så pass ytliga. Har hon släppt kokböcker? Herregud, det var ju hon som inte ens vågade röra rå kyckling i ett matprogram på teve för ett tag sedan.

  Hellre Wadling än Wahlgren - alla dagar i veckan.
  /Johan

  SvaraRadera
 2. Jodå visst har hon det.http://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/min-forsta-kokbok.html

  SvaraRadera